
Sách - The Art Of Dining by Sara Paston-Williams - History /Cooking In English
=>> Xem chi tiết hơn tại nơi bán
Mô tả sản phẩm
Tác giả: Sara Paston-Williams
Nhà xuất bản: National Trust Books
Năm xuất bản: 2012
Công ty phát hành: Book 66
Loại bìa: Bìa cứng
Số trang: 348 Trang
Ngôn ngữ: Tiếng Anh
ISBN: 9781907892356
Kích thước: 25.4 x 3.05 x 25.4 cm
Behind the curious ingredients and mysterious language of old cookbooks lies a completely different world, where the foods that many take for granted today were often not available; their preparation, cooking, and preservation were laborious and skilful tasks; and the art of dining reflected social attitudes quite removed from modern culinary practice. This book includes historical recipes together with their modern adaptations and covers the medieval and early Tudor, Elizabethan, Stuart, Georgian, and Victorian and Edwardian periods. It explores how dining habits have evolved over time, from the cavernous kitchens of medieval houses to the highly developed technology of Victorian service areas, whether producing food for ornate dining rooms or intimate parlors. Sara Paston-Williams has used the great wealth of National Trust houses and records to produce a wonderful book which is a feast for the eye as well as a fascinating guide to all the arts of dining. Includes a conversion chart.
Một tác phẩm phong phú, đáng chú ý về lịch sử xã hội của việc nấu ăn và ăn uống ở Anh
Đằng sau những nguyên liệu gây tò mò và ngôn ngữ bí ẩn của những cuốn sách dạy nấu ăn cũ là một thế giới hoàn toàn khác, nơi mà những món ăn mà nhiều người coi là đương nhiên ngày nay thường không có sẵn; việc chuẩn bị, nấu nướng và bảo quản chúng là những công việc tốn nhiều công sức và khéo léo; và nghệ thuật ăn uống phản ánh thái độ xã hội khá xa lạ với thực hành ẩm thực hiện đại.